Op zondag 4 november is het terug zo ver. Dan verwelkomen De Fantasietjes en Fantasia u graag op hun jaarlijkse spaghetticoncert.

Onder leiding van Tine Vanhee en Kevin Casteleyn brengen de muzikanten u opnieuw verschillende muziekwerken, dit naar met muziek uit de game-wereld. Van Tetris tot Warcraft en van Skyrim tot Pokemon: voor ieder wat wils!

Na het concert kunt u opnieuw met volle teugen genieten van een heerlijke spaghetti, vers bereid door onze schitterende kookploeg.

Daarnaast organiseren we dit jaar na het concert opnieuw een probeermoment voor kinderen die interesse hebben in muziek. 'KOM, KIES EN TOETER MEE' zal na het concert klaarstaan met verschillende instrumenten zodat kinderen die willen eens kunnen proeven van het muziekspelen.
Dus heb je interesse in muziek en wil je graag kennismaken met verschillende muziekinstrumenten? Kom dan na het concert naar de Rambla en toeter mee onder begeleiding van een aantal van onze muzikanten!

Info & tickets:

Ticketprijs met spaghetti: € 15 | Enkel concert: €8
<12 jaar: met kinderspaghetti: €5 | Enkel concert: gratis

Het optreden gaat door op zondag 4 november om 11u in OC De Wervel in Bellegem

Tickets en info is te verkrijgen via de volgende contactgegevens:
Telefoon: 0496/033426

Om praktische redenen is het reserveren van een spaghetti verplicht. Bestel dus nu snel jouw kaarten!

Bestel tickets

Bestel nu jouw tickets voor het winterconcert

tickets@harmoniebellegem.be

of telefonisch via 0496/06.34.26