Muziekvereniging Bellegem en het Conservatorium nodigen jullie met trots uit op hun nieuwste project: het totaalspektakel "War & Peace"
Er zijn 2 voorstellingen gepland: op zaterdag 5 mei om 19u, en op zondag 6 mei om 17u, telkens in de Concertstudio in Kortrijk.

War and Peace (Oorlog en Vrede) is meer dan een muzikaal concert, het is een totaalspektakel dat geïnspireerd is door de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog, nu 100 jaar geleden. Voor dit concert werken de Sint-Leonardszonen samen met Jeugdharmonie Fantasia (beiden onder leiding van Kevin Casteleyn), de Fantasietjes (o.l.v Tine Vanhee) en de AMV-klassen van het Kortrijkse Conservatorium (onder leiding van Patrick Celis en Chris De Cooman). Daarnaast nemen ook de leerlingen van de Woord-afdeling een belangrijke rol op. Zij zorgen voor het verhaal doorheen de voorstelling. Bart De Wildeman tekent voor de regie. Dit alles wordt ondersteund door enkele leerlingen van de Academie, die onder leiding van Maarten Verfaillie voor digitale animatie van de voorstelling zullen zorgen.

Ook muzikaal wordt de luisteraar op de wenken bediend. Het verhaal wordt op een passende manier muzikaal ondersteund, met muziek van onder meer John Williams, Jan De Haan, Kevin Houben, Dwayne Bloomfield en Gustav Holst. Stuk voor stuk toppers in het vak.

Tickets kosten €12,5 (€7,5 voor -12jaar). De voorverkoop via Uit In Kortrijk is afgesloten. Tickets bestellen kan nog via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk tot dan!

Tickets War & Peace

Bestel nu jouw tickets voor de voorstellingen van War & Peace:

tickets@harmoniebellegem of telefonisch bestellen via 0497/80.45.70

zondag 26 aug 11:00 - 13:00