Het Lenteconcert van Muziekvereniging Bellegem gaat door op zaterdag 20 mei en zit dit jaar helemaal in een kleedje...

Wij nodigen u van harte uit op het lenteconcert van de Fantasietjes, jeugdharmonie Fantasia en K.H. Sint-Leonardszonen.

Op het programma staat opnieuw een fijne muziekselectie, dit jaar binnen het thema “Muziek in een Kleedje”. Tijdens het concert nemen onder meer Harry Potter, Gulliver, Robinson Crusoe en The Blues Brothers u mee op sleeptouw. Het geheel staat onder de muzikale leiding van Kevin Casteleyn en Tine Vanhee.

Wij verwelkomen u graag op zaterdag, 20 mei om 19:30 uur in OC De Wervel in Bellegem.

Kaarten zijn te koop voor € 8 in voorverkoop en € 10 aan de deur. Voor kinderen jonger dan 12 is het concert gratis.

Toegangskaarten zijn te koop via de gebruikelijke kanalen:

• via telefoon: 0497 05 11 42
  • Uiteraard kan u ook bij de muzikanten zelf terecht om kaarten te bestellen.

Wij hopen alvast u te mogen verwelkomen op ons lenteconcert.