Thomas Vanderveken heeft muzikanten uitgedaagd om samen met hem een moeilijk werk in 1 jaar tijd in te studeren. Vier muzikanten uit onze vereniging hebben besloten om deze uitdaging aan te gaan. Lees verder en ontdek hoe je hen kan ondersteunen!

Voor het Canvas-programma "Thomas speelt het hard" gaat Thomas Vanderveken de uitdaging aan om een aartsmoeilijk werk in 1 jaar tijd in te studeren. Hij heeft daarbij (niet-professionele) muzikanten in Vlaanderen uitgedaagd om samen met hem hetzelfde te doen.

Vier jonge muzikanten uit onze muziekvereniging zijn de uitdaging van Thomas aangegaan en zullen het komende jaar een moeilijk werk instuderen: Eline Veldeman, Bram Vanoverberghe, Liesl Vanoverberghe en Marthe De Moor. Daarvoor hebben ze een profiel aangemaakt op de website van Thomas speelt het hard, waar ze hun uitdaging voorstellen, en waar ze ook een videoblog zullen bijhouden over hun vooruitgang.

Eline zal het werk Fantaisie Brillante sur 'Carmen' van Francois Borne brengen, Liesl heeft gekozen voor de fluitsonate van Hindemith, Bram zal het Tweede hoornconcerto van Haydn inoefenen, en Marthe tenslotte koos voor het Tweede klarinetconcerto van Carl Maria von Weber. stuk voor stuk meer dan behoorlijke uitdagingen voor deze jonge muzikanten!

Surf naar de volgende webpagina's om de deelname van onze muzikanten te bekijken, en ondersteun door erop te stemmen. Ze rekenen op jouw steun!

Wij volgen het alvast op de voet en wensen onze muzikanten veel succes toe! Je kan uitdaging van Thomas zelf ook volgen via de facebookpagina van Thomas Speelt het Hard.

woensdag 01 nov 10:00 - 10:30
Opluisteren plechtigheid Allerheiligen