Het traditionele eindejaarsconcert van de Koninklijke Harmonie Sint-Leonardszonen Bellegem o.l.v. Kevin Casteleyn van zaterdag 17 december staat dit jaar in het teken van “La douce France”.

Het wordt een Muzikale Kaas- en Wijnavond die zal doorgaan in O.C. De Wervel te Bellegem op zaterdag 17 december om 20u.

Les Gendarmes de St.Tropez, Quasimodo, Edith Piaf, Michel Fugain en Remy de rat zullen zeker niet ontbreken op het muzikale gedeelte van het programma. De Kaas- en Wijnavond start tijdens de pauze. Wij verwennen u graag met een glaasje wijn en een uitgebreid kaasbuffet.

Toegangskaarten voor Concert + Kaas- en Wijnavond worden enkel in voorverkoop aangeboden. Er worden enkel toegangskaarten verkocht voor het volledige evenement. De prijs voor Concert + Kaas- en Wijnavond en één drankje naar keuze is € 16. Jongeren onder de 12 jaar betalen € 8.

Kaarten kunnen besteld worden via

• bij de muzikanten
  • bij Claude Lauwers (0496 06 34 26) of Serge Schroef (0476 30 12 91)

De kaartenverkoop wordt afgesloten op vrijdag 9 december. Verkochte kaarten worden niet teruggenomen.

woensdag 01 nov 10:00 - 10:30
Opluisteren plechtigheid Allerheiligen