Sinds eind 2016 heeft Muziekvereniging een nieuwe dirigent voor Fantasia en De Sint-Leonardszonen: Kevin Casteleyn.

De nieuwe dirigent werd door het bestuur aangesteld na een heel selectieproces met proefrepetities voor de kandidaten en na uitgebreide inspraakrondes met de muzikanten.

Kevin Casteleyn is master in de muziek en speelt klarinet en basklarinet. Hij woont in Roeselare.

Roel Deseyn, woordvoerder Muziekvereniging Bellegem vzw: “Met deze aanstelling geven we twee zeer jonge dirigenten een grote kans en verantwoordelijkheid.  Het aperitiefconcert afgelopen november was een vuurproef, daarna ging alle aandacht naar het winterconcert gekoppeld aan een kaas- en wijnavond (op 17 december)”

Ook de Fantasietjes hebben trouwens een nieuwe dirigent: Tine Vanhee heeft sinds het najaar het dirigeerstokje overgenomen van Tine Mijle.

Nieuwe muzikanten zijn ook nog steeds welkom bij Fantasia en de Sint-Leonardszonen! Beginners zijn welkom bij de Fantasietjes, die elke zondag repeteren van 10u45 tot 11u45. Fantasia en de Sint-Leonardszonen repeteren op vrijdagavond in OC De Wervel (19-20u: jeugdharmonie Fantasia, 20u15-22u: Koninklijke Harmonie Sint-Leonardszonen).