Kevin (°1993, Roeselare), startte op 8-jarige leeftijd met klarinetlessen bij Hilde Balcaen in STAP Roeselare. Na het secundair onderwijs vatte hij professionele studies klarinet aan, aan het Lemmensinstituut in de klas van Eddy Vanoosthuyse en Rik de Geyter, waar hij in 2016 ook afstudeerde.

Naast zijn klarinetstudies legde Kevin zich toe op directie, eveneens aan het Lemmensinstituut. Onder begeleiding van Ivan Meylemans en Jan van der Roost behaalde hij er in 2017 een bachelor directie.

In juni 2018 studeerde Kevin ook af voor een master kamermuziek aan het Conservatoire Royal de Liège. Daarnaast volgde hij gedurende 3 jaar lessen basklarinet bij Marc Kerckhof aan Art’Iz in Izegem, wat in 2018 resulteerde in zijn hogere graad (nu 4e graad). Ten slotte beëindigde Kevin in 2020 zijn studies aan het conservatorium van Tilburg (Fontys), waar hij klarinet, basklarinet en directie volgde. En of dit nog niet voldoende is, legt hij zich ook toe op het bespelen van de esklarinet.

Sinds januari 2021 is Kevin actief als klarinettist bij de Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht.
Verder is hij spelend lid van de klarinetchoirs ‘Claribel Clarinet Choir Guido Six’ en ‘The International Clarinets’ waarmee hij reeds meermaals concerteerde in o.a. de USA, Italië, Spanje en Frankrijk. Als freelance muzikant speelde hij reeds in Brussels Philharmonic en de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Gidsen.

Daarnaast nam Kevin als solist met succes deel aan verschillende wedstrijden. Zo werd hij tweemaal laureaat van de Vlamo wedstrijd en de Belfius Classics. Verder haalde hij de halve finale in de Young Artist Competition 2018 van de International Clarinet Association, alsook in de First Mozgovenko Clarinet Competition in Moskou in 2019. Tot slot werd hij in juli 2020 5e laureaat op de Thailand International Clarinet Competition.

Naast zijn job in de muziekkapel van de Luchtmacht geeft Kevin klarinetlessen in de Kunstacademie Poperinge en is hij lid van het ensemble Woodwork, een rietkwintet.
Bovendien dirigeert hij sinds oktober 2016 de Koninklijke Harmonie de ‘Sint-Leonardszonen’  en jeugdharmonie ‘Fantasia’ uit Bellegem.